Dostava i povrat

Dostava

Dostava na području grada Nove Gradiške je besplatna.

GRID d.o.o. dostavlja pakete na podrucju cijelog grada Nova Gradiška (u krugu 25km). Garantiramo da ce pošiljke u najbržem roku biti na Vašoj adresi. Pošiljka pravilu stiže na odredište u roku istog radnog dana ako je narudžba kreirana do 16 sati, ostale narudžbe kreirane iza 16 sati stižu na vašu adresu unutar 24 sata.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Obaveze kupca
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštecenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštecenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu.

Kupac prilikom urucenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuce dijelove navedene u specifikaciji proizvodaca. U slucaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguce, a najkasnije u roku 72 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

U slucaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, ošteceni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio GRID d.o.o. bez isporuke kupcu i sl.) GRID d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkracem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguce mailom ili telefonom!

Van grada dostastavu radi kurirska služba Overseas.

Uvjeti dostave Overseas:

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva Overseas dostavna služba.

Dostavu vršimo putem OVERSEAS dostavne službe najčešće kroz 3-5 radnih dana.

Za pošiljke vrijednosti do 1000 kn troškovi dostave naručene robe naplaćuju se iznosom od 35 kn. Za pošiljke vrijednosti preko 1000 kn troškovi dostave se ne naplaćuju.